NEA

Aston Martin V8 Vantage [facelift]

aston-martin-vantage-2012-3

Μία μικρή ανανέωση αρκεί για να ξαναθυμηθούμε την πανέμορφη Aston Martin…

  • Το είδος της αποτελεί σπάνιο φαινόμενο για τους ελληνικούς δρόμους οπότε η μικρή ανανέωση που δέχτηκε η V8 Vantage είναι μία καλή ευκαιρία για να την ξαναθυμηθούμε μέσα από ένα σετ φωτογραφιών. Οι διαφορές στον αισθητικό τομέα έχουν να κάνουν με τους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, την μάσκα και τον μεγαλύτερο πίσω διαχύτη.
  • Από πλευράς μηχανικών μερών δεν υπάρχουν αλλαγές και η απόδοση του 4.7 V8 παραμένει στους 426 PS με την έκδοση Vantage S να αποδίδει 436 PS. Το μηχανικό 6άρι κιβώτιο είναι στάνταρ ενώ το προαιρετικό αυτόματο 6-τάχυτο Sportshift   έχει αντικατασταθεί από το 7-τάχυτο Sportshift II. Από την άλλη, η κρεμαγέρα έχει κοντύνει (με σχέση 15:1 από 17:1) ενώ τα φρένα έχουν ενισχυθεί με μεγαλύτερους δίσκους (380 mm). Οι τιμές στη γερμανική αγορά ξεκινούν από 108.500 €.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Aston Martin είχε παρουσιάσει πριν μερικές μέρες (σε πρωτότυπη μορφή) στο  Concorso D’Eleganza at Villa D’Este την πανίσχυρη  V12 Zagato. Δείτε τη στο βίντεο και τις φωτογραφίες.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!