NEA

Lamborghini Aventador J [concept]

lamborghini_aventador_j_geneva-10

Η ιταλική φίρμα παρουσιάζει ένα ακόμη εξωτικό supercar  που κόβει την ανάσα όχι μονό με την σχεδίασή του αλλά και με τo κόστος κτήσης από τον ένα και μοναδικό αγοραστή […]

  • Ίσως να ακούγεται απίστευτο αλλά υπεραυτοκίνητο που βλέπετε στην οθόνη σας (για την ακρίβεια αυτό είναι concept, για το μονάκριβο διθέσιο που θα μπει στην παραγωγή αναφέρομαι) θα κοστίζει 2.100.000 €! Τι είναι η Aventador J Speedster; Μία ζεματιστή ανοιχτή που βασίζεται στην κουπέ LP700-4 με κινητήρα V12 απόδοσης 700 PS, έχει μήκος 4,89 m και ζυγίζει 1.575 kg.
  • Έτσι, η επίσης σαγηνευτική Ferrari F12berlinetta θα πρέπει να μοιραστεί την δημοσιότητα με την πιο εντυπωσιακή «ανοιχτή one-off» Lamborghini που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Η εταιρία που κατοικοεδρεύει στο Sant’Agata (ποιος δεν γνωρίζει την Countach;) μπορεί να διαθέτει δύο μόλις μοντέλα (Gallardo, Aventador) αλλά το γεγονός αυτό δεν την πτοεί να παρουσιάζει και ειδικές εκδόσεις όπως οι Reventon και Sesto Elemento.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

  1. ..μηπως εχει κρυμμενα πτερυγια για να γινεται και αεροσκαφος ? έτσι και αλλιώς η τιμη του είναι όσο ενα ελικόπτερο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!