NEA

Mercedes-Benz Citan [new van]

mercedes-citan-new-van-1

Η γερμανική εταιρία αποκτά εκπρόσωπο στην μικρή κατηγορία των vans προκαλώντας πονοκέφαλο στον ανταγωνισμό…

  • Αν απορείτε για την κάπως περίεργη ονομασία του μικρότερου van της Mercedes-Benz τότε θα πρέπει να γνωρίζετε πως αυτή βασίζεται στις λέξεις «City» και «Titan». Με το Citan η γερμανική φίρμα επιδιώκει να καταξιωθεί και στα μικρά επαγγελματικά καθώς πρόκειται για ένα κόμπακτ van που θα λανσαριστεί το φθινόπωρο και σε επιβατικές εκδόσεις.
  • Από πλευράς αμαξωμάτων υπάρχουν τρεις εκδόσεις με την Compact να φτάνει τα 3,94 m, την Long τα 4,32 m και την Extra Long τα 4,71 m ενώ οι επιβατικές εκδόσεις Mixto διαθέτουν πεντάθεσια διάταξη και συρόμενες πίσω πόρτες. Στα ατού του γερμανικού van τάσσεται ο πλήρης εξοπλισμός που περιλαμβάνει από σύστημα ευστάθειας και διαχείριση της ροπής στους τροχούς.
  • Το Citan εξοπλίζεται με τρεις κινητήρες ντίζελ με ισχύ από 75 έως 110 PS και με ένα βενζινοκινητήρα με μηχανικό υπερσυμπιεστή που αποδίδει 115 PS. Η κίνηση μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς μέσω μηχανικών κιβωτίων με έξι ή πέντε σχέσεις ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το Citan αποτελεί κοινό project  με τη Renault και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Maubeuge στη Γαλλία.

Η γερμανική εταιρία αποκτά εκπρόσωπο στην μικρή κατηγορία των vans προκαλώντας πονοκέφαλο στον ανταγωνισμό…

Αν απορείτε για την κάπως περίεργη ονομασία του μικρότερου van της Mercedes-Benz τότε θα πρέπει να γνωρίζετε πως αυτή βασίζεται στις λέξεις «City» και «Titan». Με το Citan η γερμανική φίρμα επιδιώκει να καταξιωθεί και στα μικρά επαγγελματικά καθώς πρόκειται για ένα κόμπακτ van που θα λανσαριστεί το φθινόπωρο και σε επιβατικές εκδόσεις.

Από πλευράς αμαξωμάτων υπάρχουν τρεις εκδόσεις με την Compact να φτάνει τα 3,94 m, την Long τα 4,32 m και την Extra Long τα 4,71 m ενώ οι επιβατικές εκδόσεις Mixto διαθέτουν πεντάθεσια διάταξη και συρόμενες πίσω πόρτες. Στα ατού του γερμανικού van τάσσεται ο πλήρης εξοπλισμός που περιλαμβάνει από σύστημα ευστάθειας και διαχείριση της ροπής στους τροχούς.

Το Citan εξοπλίζεται με τρεις κινητήρες ντίζελ με ισχύ από 75 έως 110 PS και με ένα βενζινοκινητήρα με μηχανικό υπερσυμπιεστή που αποδίδει 115 PS. Η κίνηση μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς μέσω μηχανικών κιβωτίων με έξι ή πέντε σχέσεις ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το Citan αποτελεί κοινό project  με τη Renault και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Maubeuge στη Γαλλία.

Κωνσταντίνος Ζωγλοπίτης

Ο άνθρωπος που σφίγγει τα χαληνάρια κάθε φορά που το καρότο χαλαρώνει. Πνεύμα και ηθική!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!