NEA

Mercedes-Benz SLC [future model]

Automedia, Inh. Andreas Conradt e.K.

Η γερμανική εταιρία επιβεβαίωσε την παραγωγή της SLC, σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό Autocar…

  • Τον αντίπαλο της Porsche 911 σιγοψήνει η Mercedes και σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό θα λανσαριστεί το 2014 με την ονομασία SLC. Θα είναι διθέσιο με την υπογραφή της AMG και θα αποτελέσει μια φτηνότερη επιλογή που θα τοποθετείται κάτω από την εξωτική SLS.
  • Αυτό θα είναι ένα από τα δέκα ολοκαίνουργια μοντέλα που σκοπεύει να ρίξει στην αγορά η γερμανική εταιρία μέχρι το 2015. Ανάμεσα σε αυτά αναμένουμε τη νέα γενιά C-Class (2014), ένα χρόνο αργότερα την ανοιχτή έκδοση της ενώ το 2013 θα δούμε την τετράθυρη  και πεντάθυρη (shooting brake) CLC παραγωγής. Το 2014 θα δούμε και ένα μικρότερο SUV που θα ονομάζεται GLC και θα αποτελέσει τον αντίπαλο των Audi Q5, BMW X3, Volvo XC60 κ.α.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!