ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Fiat, τελετή εγκαινίων στη Σερβία

f_500_tychy_03_800

O Mirko Cvetkovic, Πρωθυπουργός της Σερβίας, μαζί με τον Sergio Marchionne, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Fiat SpA, εγκαινίασε τις νέες εγκαταστάσεις παραγωγής αυτοκινήτων της Fiat στο Κραγκούγιεβατς.

Καλωσορίζοντας τον Πρωθυπουργό, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fiat Sergio Marchionne χαιρέτισε το σημαντικό πρόγραμμα εκσυγχρονισμού της Σερβίας, η οποία, όπως ανέφερε, έχει δημιουργήσει “ένα δυναμικό περιβάλλον που είναι ελκυστικό στους ξένους επενδυτές. Αποτελεί μεγάλο προνόμιο για τη Fiat να είναι σε θέση να συμμετέχει στη μελλοντική ανάπτυξη της χώρας”.

Τα εγκαίνια αντιπροσωπεύουν την ολοκλήρωση των εκτεταμένων εργασιών που εξελίχθηκαν κατά τα τελευταία τρία χρόνια σε έκταση 1,4 εκατομμυρίων στρεμμάτων. Οι εργασίες περιλαμβάνουν βελτιώσεις στον περιβάλλοντα χώρο, νέα στέγη για το εργοστάσιο, νέα καταστήματα παραγωγής, αποκατάσταση της γης και εγκατάσταση παγκοσμίου κλάσης μηχανημάτων και συστημάτων παραγωγής. Συνολικά η επένδυση στην περιοχή ανέρχεται σε €1 δισ.

Στο εργοστάσιο του Κραγκούγιεβατς θα παράγεται το νέο Fiat 500L, που έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο. Το 500L θα εξάγεται στις αγορές της Ευρώπης και σε όλο τον κόσμο και το εμπορικό του λανσάρισμα έχει προγραμματιστεί για το τελευταίο τρίμηνο του 2012.

Μέχρι το τέλος του 2012 περίπου 2.400 άτομα θα απασχολούνται στο εργοστάσιο της Σερβίας, καθώς και επιπλέον 1.000 άτομα στις εταιρίες που βρίσκονται στο κοντινό πάρκο προμηθευτών. Όταν τεθεί σε πλήρη λειτουργία, το εργοστάσιο θα έχει παραγωγική ικανότητα έως 200.000 αυτοκίνητα ετησίως.

Πηγή: Fiat Auto Hellas

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!