NEA

Renault Alpine A110-50 [concept+vid]

renault-alpine-a110-50-concept-8

Με ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο η γαλλική εταιρία γιορτάζει τη 50η επέτειο του αυθεντικού Α110 Berlinette…

  • To πρώτο Alpine αποκαλύφτηκε στο Παρίσι πριν από μισό αιώνα και η σύγχρονη αναβίωση του θα παρουσιαστεί στην ίδια έκθεση τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Ωστόσο, αυτό το Σαββατοκύριακο πραγματοποίησε την παρθενική του εμφάνιση στο κοινό του GP Monaco. Αν και πρωτότυπο οι άνθρωποι της Renault φαίνεται να αναζητούν τον τρόπο που το Alpine θα μπει στην παραγωγή. Για την ώρα το πρωτότυπο υιοθετεί στοιχεία από το DeZir και τα συνδυάζει με το αυθεντικό Α110.
  • To σασί με βάρος 880 kg προέρχεται από το Megane Trophy με τη κίνηση να μεταφέρεται στον πίσω άξονα μέσω σειραϊκού κιβωτίου έξι σχέσεων και μηχανικού μπλοκέ διαφορικού. Ο κεντρομήχανα τοποθετημένος V6 κινητήρας των 3,5 lt αποδίδει 400 PS και 422 Nm ροπής ενώ υπάρχουν διάφορες ενισχύσεις στο σασί όπως στην ανάρτηση με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ της Sachs, μεγαλύτερα δισκόφρενα με δίσκους 356/330 mm εμπρός/πίσω αντίστοιχα, 6-πίστονες/4-πίστονες δαγκάνες εμπρός/πίσω ομοίως με τακάκια της AP Racing, κατανομή βάρους 47,8/52,5, ηλεκτρονικό έλεγχο από την Magneti Marelli, μικρότερη απόσταση από το έδαφος, τροχοί 21¨ με ελαστικά της Michelin κ.α.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!