NEA

BMW, με ηλεκτρικό scooter στους Ολυμπιακούς!

bmw-c-evolution-2012-16

ToCEvolutionείναι ένα ηλεκτροκίνητο scooterπου παρουσιάστηκε πριν από μερικές μέρες στους Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Λονδίνο…

  • Ενώ ετοιμάζεται να ταράξει τα νερά στα επόμενα χρόνια με τα πρωτότυπα ηλεκτροκίνητα «i» η BMWπαρουσιάσει στο Λονδίνο (με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες αφού συμμετέχει ως «χορηγός» μέσων μεταφοράς) ένα ηλεκτροκίνητο scooterμε την ονομασία CEvolution. Μάλιστα, επιλεγμένοι επισκέπτες που θα παρακολουθήσουν τους Αγώνες θα έχουν την ευκαιρία αν επιθυμούν να οδηγήσουν το ηλεκτροκίνητο scooterπου σε νορμάλ συνθήκες αποδίδει 15 PS(μέγιστη ισχύς 47 PS) με την τελική να φτάνει τα 120 km/h.
  • Η μπαταρία χωρητικότητας 8 kWhπροσφέρει αυτονομία έως 100 kmκαι μπορεί να επαναφορτιστεί σε λιγότερο από 3 h. Αξίζει να σημειωθεί πως η γερμανική εταιρία είναι η δεύτερη φορά που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα ένα πρωτότυπο δίκυκλο μηδενικών ρύπων (πριν από μερικούς μήνες είχε αποκαλύψει το EScooter) ενώ το 2014 αναμένεται να δούμε το μοντέλο παραγωγής.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Σχόλια

  1. Σε αντίθεση με τα ηλεκτροκίνητα τετράτροχα οχήματα, τα ηλεκτροκίνητα δίτροχα έχουν θεαματικά λαμπρό μέλλον εφαρμογής χρήσης σαν μέσο μετακίνησης εντός και πέριξ του αστικού ιστού. Εξαιρετικά ευέλικτα τόσο σε κίνηση όσο και φόρτιση παρέχουν θαυμάσια ποιότητα κίνησης, αρκεί να ερευνηθεί η ικανότητα κίνησης σε ανωφέρειες, ώστε να μην βρεθεί σε δυσάρεστη κατάσταση ο χρήστης του. Υπάρχει μεγάλη θετική εμπειρία χρήσης τους στις χώρες της άπω ανατολής, εκεί που ο κύριος τρόπος μετακίνησης είναι ή χρήση δικύκλου. Ρωτήστε τους χρήστες ηλεκτρικών ποδηλάτων και μικρών ηλεκτρικών δίκυκλων στην χώρα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!