NEA

Alfa Romeo, στόχος η νέα “τριάρα”!

alfa-romeo-giulia-2014-2

Στοχεύοντας απευθείας στη νέα σειρά 3 της BMW η ιταλική φίρμα προετοιμάζει ήδη τον αντικαταστάτη της 159 ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα ονομάζεται Giulia.

  • Λόγω της κρίσης η παραγωγή της νέας Alfa είχε παγώσει εδώ και πολλούς μήνες και τελικά το λανσάρισμά της (πρώτα στο κλασικό σεντάν και αργότερα σε Sportwagon) προγραμματίστηκε αρχές 2014, σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό Autocar.
  • Σχεδιαστικά η Giulia (αν τελικά επικρατήσει η συγκεκριμένη ονομασία) θα συνδυάζει στοιχεία από τις μικρότερες Giulietta και MiTo ενώ θα βασίζεται σε προσθιοκίνητη πλατφόρμα (τροποποιημένη εκδοχή της Giulietta) και όχι σε πισωκίνητη, όπως ήθελαν μερικές φίρμες. H βασική έκδοση θα εξοπλίζεται με κινητήρα 1.4 Multiair απόδοσης 120 PS, όλοι οι κινητήρες θα είναι οι γνωστοί αναβαθμισμένοι τούρμπο και ντίζελ ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο 1750i του 1,8 lt, με άμεσο ψεκασμό και ισχύς κοντά στους 300 PS!

SMS===>Touring Superleggera Disco Volante [concept]

  • Δίνοντας προτεραιότητα στην αμερικανική και κινεζική αγορά θα δούμε και V6 Pentastar κινητήρα της Chrysler με «καπάκι» Multiair ενώ και η τετρακίνητη έκδοση θα απευθύνεται πρωτίστως στην «US» αγορά. Εκτός από την παραγωγή στην Ιταλία υπάρχουν σκέψεις για την παραγωγή της Giulia στο Illinois (καθώς και στην Κίνα), δίπλα στην γραμμή του Dodge Dart, μειώνοντας το κόστος. Αξίζει να σημειωθεί πως το 2014 θα δούμε και το εντυπωσιακό 4C ενώ ένα χρόνο αργότερα θα ακολουθήσει η νέα Spider.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!