NEA

Αυτό είναι το ταχύτερο υβριδικό στον κόσμο!

volkswagen-jetta_hybrid_2013_rekord-7

Μετά από τις κατάλληλες αναβαθμίσεις το πρωτότυπο υβριδικό Jetta είναι το ταχύτερο υβριδικό στον κόσμο, σύμφωνα με την VW.

  • Το ρεκόρ καταγράφηκε πριν από μερικές μέρες στην έρημο Bonneville Salt κοντά στη Νεβάδα όπου το Jetta Hybrid άγγιξε την τελική των 298,363 km/h με οδηγό συντάκτη του αμερικανικού περιοδικού Motor Trend. Δίχως να ανακοινώνουν περισσότερες λεπτομέρειες οι μηχανικοί του τμήματος R&D στο Wolfsburg «καλιμπράρισαν» το υβριδικό σύστημα και την μετάδοση έτσι ώστε να επιτευχθεί το υβριδικό ρεκόρ.

SMS===> H Skoda Octavia5 RS Bonneville Special ξεπερνά τα 365km/h

  • Το υβριδικό Jetta είχε παρουσιαστεί τον περασμένο Ιανουάριο και στην αμερικανική αγορά θα διατίθεται προς τα τέλη του έτους. Το υβριδικό σύστημα διαθέτει κινητήρα 1.4 TSI απόδοσης 150 PS που υποβοηθάται από ηλεκτροκινητήρα ισχύος 20 kW ο οποίος αντλεί ηλεκτρική ενέργεια από μπαταρίες λιθίου με φορτίο 1,1 kWh. Το υβριδικό Jetta μπορεί να κινηθεί με ηλεκτροκίνηση έως 70 km/h για απόσταση 1,9 km ενώ χρειάζεται 9 sec για τα 0-100 km/h. Αξίζει να σημειωθεί πως το Jetta Hybrid είναι το πρώτο υβριδικό που διαθέτει κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με επτά σχέσεις (7-DSG).

SMS===> Αναλύοντας το Audi Q5 Hybrid Quattro

SMS===> Βίντεο: Αναλύοντας το VW Touareg Hybrid

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!