NEA

Citroen DS3 Cabriolet [upd]

citroen-ds3-cabriolet-2013-8

Οι πρώτες φωτογραφίες του ανοιχτού DS3 κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και πλέον αναμένονται τα επίσημα στοιχεία…

  • Με πολυτελή στιλ και σικάτη σχεδίαση το DS3 είναι ένα από τα μοντέλα που τα βλέπεις στο δρόμο και κάνουν την διαφορά δίχως βέβαια να αγνοεί κανείς πως έχει να κάνει με ένα από τα πιο καλοστημένα σασί που έχει παρουσιάσει η Citroen τα τελευταία χρόνια. Κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό στους ευρωπαϊκούς δρόμους και πλέον η γαλλική εταιρία έκρινε πως έφτασε η ώρα της κάμπριο έκδοσης που θα κάνει την πρεμιέρα της στο σαλόνι του Παρισιού και θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά τους πρώτους μήνες του 2013. Όπως είναι λογικό θα αντιμετωπίσει ανάλογου χαρακτήρα μοντέλα όπως είναι το MINI Cabrio με την διαφορά όμως πως το γαλλικό μοντέλο αναμένεται κατά πολύ φτηνότερο.
  • Οι φωτογραφίες δείχνουν ένα αμάξωμα που διατηρεί τις μεσαίες κολόνες και το μόνο που απουσιάζει είναι το πάνω μέρος της οροφής που το αντικαθιστά ηλεκτροκίνητη υφασμάτινη. Όπως φαίνεται η οροφή μπορεί να αναδιπλωθεί στο οριζόντιο τμήμα της αλλά και πλήρως στο πίσω μέρος ξεσκεπάζοντας τον… ουρανό ώστε οι επιβαίνοντες να έχουν θέα στα άστρα. H λειτουργία αναδίπλωσης διαρκεί 16 sec και μπορεί να εκτελεστεί με ταχύτητα έως 120 km/h. Όπως μπορεί να διακρίνει κανείς στην κατάληξη της soft top ενσωματώνεται και το πίσω κρύσταλλο το οποίο αναδιπλώνεται ώστε ακόμη και οι πίσω επιβάτες να μένουν… άσκεποι. Φυσικά, δεν λείπουν και διάφορες στιλιστικές και χρωματικές λεπτομέρειες που διαφοροποιούν την καμπριολέ έκδοση. Από πλευράς κινητήρων θα προέρχονται από την γκάμα του DS3, το αμάξωμα έχει ακριβώς ίδιες διαστάσεις ενώ ο χώρος αποσκευών παραμένει αναλοιώτος στα 245 lt.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!