NEA

Porsche Panamera Sport Turismo Concept, βλέπει μπροστά!

porsche-panamera-sport-turismo-concept-6

Όταν ένας ανταγωνιστής εισάγει ένα νέο προϊόν στην αγορά τι κάνει ο άλλος; Αντιπροτείνει με τον δικό του τρόπο…

  • Την απάντηση απέναντι στην Mercedes-Benz CLS Shooting Brake δίνει στο Παρίσι η Porsche παρουσιάζοντας ένα πρωτότυπο με σπορ βάγκον χαρακτήρα. Η Panamera Sport Turismo αποτελεί κυρίως ένα δείγμα γραφής για τα μελλοντική πλάνα και σχεδιαστική φιλοσοφία που θα ακολουθήσει η γερμανική φίρμα στα επόμενα χρόνια. Το πρωτότυπο που βλέπετε θα αποτελέσει την βάση για το μοντέλο παραγωγής που θα δούμε το 2016 και εξοπλίζεται με υβριδική plug-in διάταξη.
  • Με μήκος κοντά στα πέντε μέτρα οι χώροι θα είναι άμεσα ανταγωνίσιμοι με την πρόταση της Mercedes-Benz που προείπαμε ενώ το υβριδικό σύστημα βασίζεται σε αυτό της Panamera Hybrid αλλά θα είναι αποδοτικότερο, θα χρησιμοποιεί μπαταρίες λιθίου και φυσικά θα μπαίνει και στην πρίζα προσφέροντας ηλεκτροκίνητη αυτονομία για περίπου 30 km αρκεί η ταχύτητα να μην υπερβαίνει τα 130 km/h. H συνδυασμένη ισχύς φτάνει τους 416 PS με τα “0-100” να πετυχαίνονται σε λιγότερο από 6 sec και την μέση τυποποιημένη κατανάλωση να μην ξεπερνά τα 3,5 lt/100 km.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!