NEA

Subaru, αποκάλυψη για το Forester!

subaru-forester-2013-5

Στο Los Angeles θα πραγματοποιήσει τέλη του μήνα την παγκόσμια πρεμιέρα της η νέα γενιά Forester την ώρα που η παρουσία της ιαπωνικής εταιρίας στην εγχώρια αγορά παραμένει άδηλη…

  • subaru-forester-2013-6Όπως φαίνεται και από τις πρώτες φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η βασική σχεδιαστική φόρμουλα έχει διατηρηθεί αλλά τα νέα φωτιστικά σώματα και οι προφυλακτήρες προσδίδουν τις απαραίτητες δόσεις φρεσκάδας. Οι διαστάσεις είναι ελαφρώς αυξημένες με το μήκος να φτάνει τα 4,6 m (από 4,56) και το μεταξόνιο τα 2,64 m (αυξημένο κατά 25 mm) προμηνύοντας μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές.
  • Όπως είναι αναμενόμενο το σύστημα τετρακίνησης «Symmetrical All-Wheel Drive» παραμένει σήματα κατατεθέν της Subaru ενώ τα νέα αφορούν στην αναβάθμιση των boxer κινητήρων με σύστημα άμεσου ψεκασμού. Ο δίλιτρος στην υπερτροφοδοτούμενη εκδοχή του subaru-forester-2013-7αποδίδει 250 PS και 350 Nm ροπής ενώ πληροφορίες μας αναφέρουν πως για την ευρωπαϊκή αγορά θα υπάρξει και ατμοσφαιρική εκδοχή με περίπου 150 PS.
  • Στην αμερικανική έκθεση θα παρουσιαστεί και η ατμοσφαιρική έκδοση 2.5 (δίχως ευρωπαϊκό ενδιαφέρον) ενώ αναβαθμισμένος θα είναι και ο αξιόλογος δίλιτρος πετρελαιοκινητήρας. Την μετάδοση θα αναλαμβάνει μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή το CVT Lineartronic αλλά περισσότερα θα γνωρίζουμε με την πρεμιέρα του νέου Forester στη «πόλη των αγγέλων». Στην ευρωπαϊκή αγορά θα κυκλοφορήσει μέσα του νέου έτους αλλά στην ελληνική η διαθεσιμότητα του παραμένει άγνωστη ελέω της άδηλης παρουσίας της εισαγωγικής εταιρίας…

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!