NEA

Ford, σύστημα MyKey και για την Ευρώπη!

tech-ford-mykey

Τις προσεχείς εβδομάδες αναμένεται να κυκλοφορήσει στους ευρωπαϊκούς δρόμους το νέο Fiesta εισάγοντας για πρώτη φορά το σύστημα MyKey στην Ευρώπη…

  • ford-mykey1Τι είναι το MyKey; Φανταστείτε κάτι σαν το γονικό έλεγχο (parental control) των Windows ή σαν το ελεγχόμενο σερφάρισμα (security zones) των browsers. Φανταστείτε την δυνατότητα να παραμετροποιείτε το αυτοκίνητο σας ούτως ώστε π.χ. να μην ανησυχείτε όταν το εμπιστεύεστε στο καμάρι σας για τη νυχτερινή έξοδο. Στατιστικές έρευνες έχουν δείξει πως οδηγοί ηλικίας κάτω των 25 ετών έχουν διπλάσιες πιθανότητες να εμπλακούν σε δυστύχημα λόγω επιπολαιότητας.

    SMS=> Ford, το σύστημα Active City Stop!

  • Το MyKey προσφέρει αυτή τη δυνατότητα -με χρήση ενός προγραμματισμένου δεύτερου κλειδιού- ρυθμίζοντας ορισμένες παραμέτρους όπως τη μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει το αυτοκίνητο, τη μέγιστη ένταση του ηχοσυστήματος, την φραγή στην απενεργοποίηση του ESP (σύστημα ευστάθειας) κ.α. Η παραμετροποίηση μπορεί να γίνει πιο αυστηρή αφού αν π.χ. οι εμπρός επιβάτες δεν φορούν την ζώνη τους να απενεργοποιείται το ηχοσύστημα, η προειδοποιητική λυχνία για το ρεζερβουάρ να εμφανίζεται πρόωρα και διάφορα άλλα «ενοχλητικά».
  • Το MyKey περιλαμβάνεται στο νέο σύστημα επικοινωνίας SYNC που θα δούμε στο επερχόμενο νέο Fiesta και παρουσιάστηκε στις ΗΠΑ πριν από μερικά χρόνια. Πλέον, η Ford σκοπεύει να το εισάγει σε όλα της τα ευρωπαϊκά μοντέλα έως το 2015 και αν θέλετε να δείτε πως λειτουργεί παρακολουθείστε το σχετικό βίντεο.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!