NEA

Αποκάλυψη για την BMW 4 Coupe!

bmw-4-series-coupe-concept-2014-11

Αν και πρωτότυπο, το νέο κουπέ που θα δούμε στους δρόμους το φθινόπωρο θα διαφέρει ελάχιστα από το concept που θα παρουσιαστεί στο Detroit …

  • Μετά από μία απροσδόκητη διαρροή στο διαδίκτυο η γερμανική εταιρία έκρινε πως δεν υπήρχε νόημα να κρατά πλέον μυστική την παρουσία της νέας σειράς 4 και την παρουσιάζει αρκετά πριν την πρεμιέρα της στην έκθεση του Detroit. Παρόλο που η ονομασία «4-Series Coupe» παραπέμπει σε μία νέα σειρά μοντέλων αυτό που βλέπετε είναι ουσιαστικά η κουπέ εκδοχή της νέας σειράς 3.
  • Ωστόσο, το μεταξόνιο (2810 mm) είναι μακρύτερο κατά 50 mm ενώ τα μετατρόχια είναι επίσης φαρδύτερα (εμπρός: 1545 mm, πίσω: 1593 mm). Αναλυτικότερα το μήκος φτάνει τα 4641 mm, το πλάτος τα 1826 mm ενώ το ύψος τα 1362 mm. Αισθητικά, το αμάξωμα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό με αρκετές επιρροές από την σειρά 6 και φυσικά τη νέα «τριάρα».
  • Η BMW δεν έχει ανακοινώσει κανένα στοιχείο σχετικά με τα μηχανικά μέρη του νέου κουπέ αλλά όπως είναι λογικό η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει τους νέους γενιάς υπερτροφοδοτούμενους TwinPower (ενδεχομένως τις βενζινοκίνητες εκδόσεις 418i, 420i, 428i, 435i και τις ντίζελ 425d, 430d και 435d) ενώ αργότερα θα δούμε και πανίσχυρη έκδοση M4 που θα εξοπλίζεται με τούρμπο V6 κινητήρα (αντί του ατμοσφαιρικού V8).

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!