NEA

Jaguar F-Type, στην πίστα και στον δρόμο [vid]

jaguar-f-type-video-nov

Δείτε σε ένα βίντεο που γυρίστηκε στην Βρετανία το Νοέμβριο τι μπορεί να κάνει σε πρωτότυπη μορφή η F-Type ενώ η έκδοση παραγωγής έχει προγραμματισθεί από το νέο έτος…

  • Αφού δεν μπορούμε να την έχουμε ας την παρακολουθήσουμε στο σχετικό βίντεο αφού φυσικά ενεργοποιήσετε τον ήχο για να ακούσετε τον μελωδικό κινητήρα αλλά και τα σχόλια των τριών δοκιμαστών που επευφημούν το σασί και το μοτέρ της F-Type στην πίστα Snetterton στην Βρετανία.
  • Οι τρεις που σχολιάζουν την F-Type κάθε άλλο παρά τυχαίοι είναι αφού δεν εργάζονται μόνο ως σχολιαστές/παρουσιαστές σε μεγάλα κανάλια (BBC, ITV, Sky Sports κ.α.) αλλά είναι και επαγγελματίες αγωνιζόμενοι οδηγοί παγκόσμιας κλάσης με συμμετοχές από τα πρωταθλήματα της F1, Formula 3000, GT2 Class, FIA GT, πρωταθλήματα τουρισμού, το Le Mans κ.α. Δείτε το βίντεο και βάλτε οπωσδήποτε ήχο!

Κωνσταντίνος Ζωγλοπίτης

Ο άνθρωπος που σφίγγει τα χαληνάρια κάθε φορά που το καρότο χαλαρώνει. Πνεύμα και ηθική!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!