NEA

Honda, πιο κοντά στην παραγωγή το NSX!

2015-acura-honda-nsx-concept-ii-4

Μετά το Detroit, το νέο NSX Concept θα παρουσιαστεί τον Μάρτιο και στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης…

  • Σαν το παλιό κρασί το επερχόμενο NSX μοιάζει να ζυμώνεται κάθε φορά που η Honda παρουσιάζει ένα νέο concept που αποκαλύπτει την εξέλιξη της σχεδιαστικής φιλοσοφίας της επόμενης γενιάς του supercar. Αυτή τη φορά αποκαλύπτονται και τα πρώτα στοιχεία μιας πιθανής σχεδιαστικής  κατεύθυνσης του εσωτερικού.
  • Τα χαρακτηριστικά της καμπίνας συνοψίζονται στην μεγάλη ορατότητα, την θέση οδήγησης και ένα πρακτικό ηλεκτρονικό πίνακα οργάνων “Simple Sports Interface” που ελαχιστοποιεί τα περιττά στοιχεία, ώστε ο οδηγός να επικεντρώνεται στην οδηγική απόλαυση. Παραμένοντας πιστοί στο πνεύμα του πρώτου NSX, οι σχεδιαστές της Honda προσπάθησαν να πετύχουν τη βέλτιστη επικοινωνία/συνεργασία μεταξύ ανθρώπου/μηχανής.
  • Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το NSX θα αντλεί ισχύ από ένα V6 κινητήρα άμεσου ψεκασμού τοποθετημένο στο κέντρο ενώ η ροπή θα περνά στους τέσσερις τροχούς μέσω του συστήματος Sport Hybrid SH-AWD (Super Handling All-Wheel Drive) της Honda.
  • Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, το  νέο NSX εξελίσσεται από μία παγκόσμια ομάδα R&D της οποίας προΐστανται σχεδιαστές και μηχανικοί της Honda R&D Americas, Inc. με έδρα στο Los Angeles, την California, και το Raymond, Ohio. Το νέο NSX θα κατασκευάζεται σε ένα νέο εργοστάσιο παραγωγής στο κεντρικό Ohio.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!