NEA

Opel, η… ροκ πλευρά του Adam!

Opel-ADAM-ROCKS-283348-medium

Την crossover πρωτότυπη εκδοχή του Adam θα παρουσιάσει η Opel στο σαλόνι της Γενευής με αμάξωμα που φέρει μαλακή υφασμάτινη οροφή…

Opel-ADAM-ROCKS-283349-mediumΠροσφέροντας 61.000 000 συνδυασμούς για το εξωτερικό, περίπου 82.000 για το εσωτερικό και με σύστημα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας IntelliLink infotainment, το Opel Adam είναι διαθέτει μεγάλο εύρος εξατομίκευσης. Στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης η γερμανική εταιρία θα αποκαλύψει μία σχεδιαστική μελέτη αστικού mini-crossover με την ονομασία Adam Rocks. Με νέο 3-θυρο αμάξωμα, μήκος 3.70 m, μυώδεις αναλογίες, τολμηρή σχεδίαση και δυνατότητες ανοιχτού αυτοκινήτου, το Adam Rocks προτίθεται να εγκαινιάσει μία νέα κατηγορία της αγοράς.

Δίνοντας νέες προοπτικές στο μοναδικό πρόγραμμα εξατομίκευσης του Adam, το Rocks Concept απευθύνεται σε όσους αναζητούν προσωπική ελευθερία ‘εκτός της πεπατημένης’, πέραν του αστικού τοπίου. Εμπνευσμένο από τους αθλητές Parkour, είναι ψηλότερο και φαρδύτερο πάνω στους τροχούς του, με πιο σκληρή και στιβαρή εμφάνιση. Η ξεχωριστή αίσθηση προσωπικής ελευθερίας που προσφέρει το Adam Rocks αναδεικνύεται με την κάμπριο αισθητική και την υφασμάτινη οροφή που ανοίγει ένα παράθυρο στον ουρανό. Η υφασμάτινη επένδυση εκτείνεται σε όλο το πλάτος και μήκος της οροφής, μέχρι τις κολόνες C.

Opel-ADAM-ROCKS-283347-medium«Τολμηρότερο σχεδιαστικά από οποιοδήποτε άλλο Adam, το Rocks αποδεικνύει περίτρανα πόσες επιπλέον δυνατότητες εξατομίκευσης μπορεί να προσφέρει το νέο μας μικρό, μοδάτο αυτοκίνητο μετά τον λανσάρισμά του. Συνδυάζει το σκληρό χαρακτήρα ενός crossover με την οδηγική φινέτσα ενός ανοιχτού μοντέλου» σχολιάζει ο Malcolm Ward, Lead Design Director, Opel/Vauxhall.

Περιγράφοντας το σκεπτικό πίσω από τα νέο πρωτότυπο της Opel, εξηγεί: «Σαν σύμβολο για μοντέρνους, δραστήριους οδηγούς που θέλουν να ξεχωρίζουν από το πλήθος, το Adam Rocks απαντά στο ερώτημα πώς μπορούν να σφυρηλατηθούν νέοι τρόποι εξέλιξης για το απόλυτα μοναδικό αυτοκίνητο – ενώ θα ακολουθήσουν και άλλοι».

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!