NEA

Alfa Romeo, η επόμενη Gloria;

Alfa-Romeo-Gloria-Concept

Αν και πρόκειται για δημιούργημα σπουδαστών σε συνεργασία με το Style Centre της Alfa Romeo αυτή θα μπορούσε να είναι η νέα Gloria…

Σε μερικές μέρες το πρωτότυπο που βλέπετε θα αποκαλυφθεί στην Γενεύη προσελκύοντας τα φώτα της δημοσιότητας με τις εντυπωσιακές του γραμμές. Στη δημιουργία του συντέλεσε το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Design (EDI) που εδρεύει στο Τορίνο. Το αμάξωμα διαθέτει ρετρό ψήγματα που συνδυάζονται με κομψό τρόπο στο προφίλ των 4,7 μέτρων. Για παράδειγμα, η επιφάνεια του καπό είναι καλυμμένη με δερμάτινους ιμάντες όπως ασφαλίζονταν οι αποσκευές τα πρώτα χρόνια της αυτοκίνησης, σύμφωνα με τους εμπνευστές του Gloria Concept.

Marchionne, όλα για την Alfa Romeo!

Για το τι κρύβεται κάτω από το καπό δεν γίνεται λόγος αλλά αν υποθέσει κανείς πως ένα τέτοιο μοντέλο θα προορίζεται για την αμερικανική και ασιατική αγορά θα μπορούσε να κάνει λόγο για υπερτροφοδοτούμενα ή ατμοσφαιρικά V6 και V8 σύνολα. Από την άλλη, το εν λόγω concept αποτελεί μία ακόμη σπουδή προς τα μέλλον όπως το εξίσου εντυπωσιακό Disco Volante που είχε παρουσιαστεί πριν από μερικά χρόνια. Υπενθυμίζεται πως η Alfa Romeo προετοιμάζεται για το λανσάρισμα της νέας Giulia που από το 2014 θα αντικαταστήσει την 159.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!