NEA

Jeep, πρεμιέρα για το νέο Cherokee!

NEW-JEEP-CHEROKEE-2

Τέλη Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Cherokee στην έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης…

NEW-JEEP-CHEROKEE-4Μέχρι την παγκόσμια πρεμιέρα η Jeep έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νέου Cherokee, ένα από τα δημοφιλέστερα SUV στην αμερικανική αγορά (και μέχρι προ μερικών ετών και στην ελληνική).

Η μεγάλη διαφορά εντοπίζεται στο πομπώδες εμπρός μέρος όπου η μάσκα με τα παραδοσιακά 7 κάθετα ανοίγματα είναι πλέον ενσωματωμένη στο καπό ενώ τα φτερά μοιάζουν σαν προέκταση του προφυλακτήρα. Σημαντική αλλαγή είναι και τα νέα μακρουλά φωτιστικά σώματα ενώ οι προβολείς είναι μικροί και χαμηλά τοποθετημένοι (κάτι που έχουμε δει στο Nissan Juke) ενώ μαζί με τα φλας και τα φώτα ημέρας αποτελούν τρία ανεξάρτητα στοιχεία.

Jeep Compass & Grand Cherokee, ανανέωση εντός έδρας!

NEW-JEEP-CHEROKEE-3Στα λιγοστά στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά η αμερικανική εταιρία αναφέρεται στην μειωμένη έως 45% κατανάλωσή καυσίμου, στα αναβαθμισμένα οδικά χαρακτηριστικά στην άσφαλτο ενώ οι off road δυνατότητες θεωρείται πως θα είναι εξαιρετικές. Προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενώ οι πωλήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν μετά το καλοκαίρι. Κάτι που θα ενδιαφέρει ελάχιστους έτσι όπως είναι τα πράγματα στην χώρα μας…

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!