NEA

Toyota, γεύση από ανοιχτό GT 86!

Toyota-FT-86_Open_Concept_2013_1000 (4)

Στην Γενεύη θα παρουσιαστεί η ανοιχτή εκδοχή του GT 86 στοχεύοντας σε παραδοσιακούς παίχτες όπως το Mazda MX-5…

Με την απήχηση που γνωρίζει το GT 86 -ειδικά στην αμερικανική και ασιατική αγορά- ήταν θέμα χρόνου η αποκάλυψη μιας ανοιχτής έκδοσης που να καλύπτει τις απαιτήσεις για όσους αναζητούν κάτι πέρα από το κλασικό Mazda MX-5. Στις φωτογραφίες βλέπουμε το FT 86 Open Top Concept το οποίο σε εμφάνιση δεν θα απέχει και πολύ από το μοντέλο παραγωγής, με εξαίρεση την κάπως προχωρημένη αισθητική του εσωτερικού.

Toyota D-4S, πως λειτουργεί

Με μήκος αμαξώματος 4,24 μέτρα, η ηλεκτρικά ανοιγόμενη μαλακή οροφή περιλαμβάνει κρύσταλλο στο πίσω μέρος της ενώ διατηρείται η διάταξη 2+2. Όπως είναι φυσικό τα μηχανικά μέρη προέρχονται από το GT 86 ενώ υπάρχουν βελτιώσεις στην αεροδυναμική και στην κατανομή βάρους αλλά και ενισχύσεις σε διάφορα σημεία του πλαισίου για να περιορισθούν οι στρεβλώσεις ελέω απουσίας της οροφής. Περισσότερα στοιχεία θα δοθούν προς το φθινόπωρο με την παρουσίαση -αν όχι του τελικού μοντέλου- ενός ακόμη concept που θα είναι ακόμη πιο κοντά στην παραγωγή, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύμετα.

Κωνσταντίνος Ζωγλοπίτης

Ο άνθρωπος που σφίγγει τα χαληνάρια κάθε φορά που το καρότο χαλαρώνει. Πνεύμα και ηθική!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!