NEA

Honda, στα σκαριά το Civic Tourer!

Honda-Civic_Tourer_Concept_2013_1000_1 (5)

Σε αυτό το concept car θα βασιστεί το μοντέλο παραγωγής που θα κυκλοφορήσει τους πρώτους μήνες του 2013…

Honda-Civic_Tourer_Concept_2013_1000_1 (3)Με μία οικογενειακή εκδοχή που δεν θα απομακρύνεται από το σπορ προφίλ του Civic η Honda σκοπεύει να συμπληρώσει τη γκάμα του μικρομεσαίου της μοντέλου. Από την πρώτη του εμφάνιση στη Γενεύη διαπιστώνει κανείς το όμορφο όσο και χαρακτηριστικό design του το οποίο προσδιορίζεται κυρίως από την τελευταία πέμπτη κάθετη θύρα όπου στο πάνω μέρος της υπάρχει με σπόιλερ οροφής καθώς και τις κρυφές λαβές στις πίσω πόρτες.

Honda Civic 1.4 i-VTEC

Honda-Civic_Tourer_Concept_2013_1000_1 (2)Το διάπλατο άνοιγμα της πίσω πόρτας ενισχύει την πρακτικότητα, ενώ προς το παρόν οι Ιάπωνες δεν έχουν δώσει στοιχεία και δεδομένα σχετικά με το μέγεθος του χώρου αποσκευών αλλά και τις άλλες πρακτικές λεπτομέρειες που θα διαθέτει το καινούργιο τους στέισον.

Η γκάμα των κινητήρων δεν θα διαφέρει από αυτή του Civic και στην ευρωπαϊκή αγορά το Honda-Civic_Tourer_Concept_2013_1000_1 (1)σημαντικότερο μέρος των πωλήσεων αναμένεται να αποσπάσει η πετρελαιοκίνητη έκδοση 1.6 i-DTEC. Πρόκειται για ένα νέο μηχανικό σύνολο που δοκιμάζεται ήδη στο ντίζελ Civic το οποίο θα πωλείται στη χώρα μας από τον επόμενο μήνα με τιμή πώλησης από 20.970€ (με απόσυρση).

Τέλος να πούμε πως το Civic Tourer θα μπει στην παραγωγή από το νέο έτος και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο στο Swindon ενω η εμφάνισή του θα διαφοροποιείται σε μικρό βαθμό από το concept που βλέπετε.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!