NEA

Renault, κάτι ψήνεται!

Renault-TwinFun-TwinRun (3)

Η γαλλική εταιρία ετοιμάζει ένα «μικρό» το οποίο συνελήφθη από το φακό παπαράτσι την ώρα του γυρίσματος τηλεοπτικού σποτ…

Renault-TwinFun-TwinRun (2)Στην Μαδρίτη εθεάθη να βολτάρει ένα πρωτότυπο μικρό Renault με την ονομασία TwinFun (ή TwinRun καθώς στην πινακίδα δύσκολα διακρίνεται το εν λόγω γράμμα). Οι φωτογραφίες προέρχονται από διαδικτυακό blog ενώ η εμφάνιση του αμαξώματος παραπέμπει στο θρυλικό Renault 5 όπως μαρτυρά και το σχετικό αυτοκόλλητο στις πόρτες και τα μπάκετ στο εσωτερικό.

Ένα τέτοιο μοντέλο θα μπορούσε να επαναφέρει την γαλλική εταιρία στα σβέλτα «μικρά» ενώ εικάζεται πως το συγκεκριμένο που βλέπετε στις φωτογραφίες εξοπλίζεται με μια αναβαθμισμένη έκδοση του 3-κύλινδρου με πάνω από 100 PS.

Renault-TwinFun-TwinRun (1)Αν και η άποψη πως αυτό μπορεί να είναι το επόμενο Twingo που θα αποτελεί συνεργασία με την smart (για το επόμενο fortwo) θα ήταν μεγάλη έκπληξη αν αυτό το μοντέλο είχε τον κινητήρα στον πίσω άξονα. Ίσως να έχετε ήδη παρατηρήσει τις εισαγωγές του αέρα στους πίσω θόλους και το φαρδύτερο πίσω μετατρόχιο. Το σίγουρο, πάντως, είναι κάτι καυτό ετοιμάζει η Renault και σίγουρα δεν θα είναι… πατάτα!

Κωνσταντίνος Ζωγλοπίτης

Ο άνθρωπος που σφίγγει τα χαληνάρια κάθε φορά που το καρότο χαλαρώνει. Πνεύμα και ηθική!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!