NEA

Μπορεί ένα φορτηγάκι να… πηδήξει ένα Nissan GT-R;

monster pick-up nissan gt-r

Παρακολουθείστε ένα Trophy Truck με 850 άλογα να διασχίζει την έρημο Mojave με 240 km/h και να πηδά πάνω από ένα GT-R!

Κάθε φορά που η Monster Energy παρουσιάζει ένα νέο βίντεο πραγματικά απορείς πόση τρέλα (με την καλή έννοια) υπάρχει στον κόσμο. Έτσι, μετά την πασίγνωστή σειρά Gymkhana η γνωστή εταιρία του τονωτικού αναψυκτικού αποφάσισε να το ρίξει στο off road με το Trophy Truck να οργιάζει στην έρημο Mojave με την ανάρτηση να δίνει ρέστα.

Κάποια στιγμή, σε κάποιο ύψωμα δίπλα στο σταθμευμένο GT-R περιμένει ένα hot girl να απογειωθεί το Chevrolet ωθούμενο από τον V8 των 935 Nm ροπής. Τα υπόλοιπα, δείτε τα στο βίντεο. Για εγκυκλοπαιδικούς λόγους να πούμε πως η μέση κατανάλωση του Trophy Truck κυμαίνεται στα 75,8 lt/100 km! Υπολογίστε με πόσα γεμίζει το εργαλείο…

MINI BackFlip, η τρέλα πάει στα βουνά!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!