ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Πορτογαλίας, ξανά Οζιέ!

rally portugal wrc 2013 (1)

Ο Γάλλος της Volkswagen συνεχίζει απτόητος τις εξαιρετικές εμφανίσεις παρά τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισε την Πορτογαλία…

Και η τύχη είναι με το μέρος του Σεμπαστιάν Οζιέ μιας και περίπου στα μέσα του αγώνα αντιμετώπισε ένα σοβαρό τεχνικό πρόβλημα στο Polo R WRΨ το οποίο εν τέλει ξεπεράστηκε. Τελικά, ο Οζιέ κατάφερα να πετύχει χατ-τρικ με τρείς στις τρεις νικες και να ξεφύγει με 28 βαθμούς στην γενική κατάταξη.

Στην 2η θέση βρέθηκε ο Μίκο Χίρβονεν με το Citroen DS3 WRC (στην ίδια είχε τερματίσει και στο Μεξικό) ενώ στην 3η θέση ανέβηκε ο εξαιρετικός αλλά άτυχος Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα με το Polo R WRC που τον ταλαιπώρησε αφού από ένα σημείο και μετά υπήρχε κίνηση μόνο στους εμπρός τροχούς. Δείτε την βαθμολογία και το πρόγραμμα του WRC.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το τρομακτικό ατύχημα που είχε ο Όστμπεργκ στην 3 ε.ε.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!