NEA

GP Κίνας, νικητής ο Alonso!

Alonso F1 GP China

O Fernando Alonso ήταν ο νικητής στην Σανγκάη και ο τρίτος διαφορετικός στα μέχρι τώρα τρία GP που έχουν γίνει…

Το φετινό πρωτάθλημα αναμένεται ενδιαφέρον καθώς σε τρείς αγώνες έχουμε δει τρεις διαφορετικούς οδηγούς. Έτσι, μετά τους Kimmi Raikkonen και Sebastan Vettel, o Alonso κατάφερε να δώσει τη πρώτη φετινή νίκη στη Ferrari επικρατώντας με σχετική ευκολία σε ένα GP δίχως εκπλήξεις, καθώς ο Ισπανός ήταν μπροστάρης του αγώνα από την αρχή έως το τέλος.

Στη 2η θέση βρέθηκε ο Raikkonen με την Lotus ο οποίος είχε το δικό του αγώνα με την Mercedes του Hamilton. Τελικά, ο Βρετανός ολοκλήρωσε στην 3η θέση (αν και είχε ξεκινήσει από την pole position) ενώ ο Vettel βρέθηκε στην 4η θέση (η άλλα Red Bulle με τον Mark Webber δεν ξεκίνησε από την γραμμή εκκίνησης λόγω πορβλήματος στο κιβώτιο ταχυτήτων) αν και πίεζε για την θέση στο βάθρο. Την πρώτη 10άδα συμπληρώνουν με την σειρά οι Button, Massa, Ricciardo, di Resta, Grosjean και Hulkenberg. Σχετική ανάλυση του αγώνα θα υπάρξει προσεχώς. Δείτε την βαθμολογία μετά την Σαγκάη, επόμενη στάση για την F1 στο Μπαχρεϊν στις 19-21 Απριλίου.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!