ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

GM & Ford, μέχρι τις 10 είναι καλά;

GM 6T70 6-speed automatic front-wheel-drive transmission

Οι δύο αμερικανικές εταιρίες ενώνουν τις δυνάμεις του και προχωρούν στην εξέλιξη νέων κιβωτίων ταχυτήτων με 9 και 10 σχέσεις!

Μετά την συμπαραγωγή αυτόματων κιβωτίων με έξι σχέσεις οι GM και Ford θα επεκτείνουν την συνεργασία τους για την κατασκευή επίσης αυτόματων κιβωτίων με 9 και 10 σχέσεις. Τα νέα κιβώτια θα μπορούν να τοποθετηθούν σε προσθιοκίνητες και πισωκίνητες πλατφόρμες από επιβατικά μέχρι pick-up και SUV.

Η συνεργασία αποσκοπεί στην μείωση του κόστους εξέλιξης και παραγωγής. Από την άλλη, η γερμανική ZF, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον τομέα της μετάδοσης, είχε δηλώσει πριν από καιρό πως τα 9-άρια κιβώτια είναι το φυσικό όριο καθώς από εκεί και έπειτα η κατασκευή είναι ιδιαίτερα περίπλοκη αυξάνοντας το κατασκευαστικό κόστος αλλά και βάρος εξαλείφοντας το όφελος κατανάλωσης.

VW VAQ, το ενεργό διαφορικό!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Αγαπάτε το Caroto όσο και εμείς;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να επενδύουμε στο ποιοτικό περιεχόμενο που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη στο έργο μας θα ήταν να απενεργοποιήσετε για το συγκεκριμένο ιστότοπο το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Η ομάδα του Caroto