NEA

Icona Vulcano, φωτιά και… λάβα!

Icona Vulcano (9)

Με… ηφαιστειακό φόντο το ιταλικό supercar κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στην Κίνα αναζητώντας υποψήφιους αγοραστές!

Πριν από μέρες η Icona είχε δώσει στην δημοσιότητα μία teaser κάτοψη για το πρώτο της μοντέλο που παρουσιάζεται αυτή την ώρα στην έκθεση της Σαγκάης. Από εκεί γνωστοποιήθηκαν τα πρώτα στοιχεία για το Vulcano το οποίο έχει τοποθετημένο τον κινητήρα στο εμπρός μέρος ενώ η σχεδίαση του αμαξώματος μοιάζει σαν συνονθύλευμα από Lexus LFA και Ferrari F12berlinetta.

Το εντυπωσιακό είναι πως αν και πρωτάρα στην αγορά η Icona εισέρχεται με ένα υβριδικό supercar όπως η τριπλέτα (Ferrari, McLaren, Porsche) που έκλεψε την παράστασή στη Γενεύη. Έτσι, κάτω από το καπό υπάρχει V12 κινητήρας χωρητικότητας 6,0 lt που συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα 160 PS με την συνδυασμένη ισχύ να φτάνει τους 950 PS.

Αυτή είναι η έκδοση H-Turismo καθώς υπάρχει και η H-Competizione η οποία εξοπλίζεται με μικρότερο V6 με διπλά τούρμπο και ηλεκτροκινητήρες στους πίσω τροχούς συνθέτοντας ένα υβρίδιο τετρακίνησης. Η μέγιστη ισχύς του όλου συστήματος πρόωσης φτάνει τους 870 PS. Τα 0-100 km/h ολοκληρώνονται σε περίπου 3 sec ενώ η τελική αγγίζει τα 350 km/h.

Maserati, νέα Ghibli και επίσημα!

Detroit Electric SP:01, το ταχύτερο ηλεκτροκίνητο;

Ποιο είναι το ταχύτερο κάμπριο στον κόσμο;

Lamborghini, γιορτάζει τα 50ά γενέθλια της!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!