NEA

McLaren P1, τελικό τεστ στην Αρκτική!

McLaren P1 heads to the Arctic Circle (5)

Οι πρώτες παραδόσεις του βρετανικού supercar θα γίνουν τέλη του έτους με την P1 να βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο δοκιμών…

Η McLaren έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο και μερικές φωτογραφίες από την P1 που βρίσκεται στο τελικό στάδιο εξέλιξης για να διαπιστωθεί κυρίως η αξιοπιστία της λειτουργίας του supercar σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες. Εδώ βλέπετε ένα από τα πρωτότυπο που δοκιμάζονται στον Αρκτικό κύκλο καθώς υπάρχουν και άλλα σε διάφορα σημεία του κόσμου με διαφορετικές συνθήκες (π.χ. σε μία ζεστή έρημο).

Υπενθυμίζεται πως η McLaren P1 εξοπλίζεται με διπλοτούρμπινο V8 κινητήρα 3,8 lt ο οποίος με την βοήθεια ηλεκτροκινητήρα αποδίδει συνολικά 916 PS και 900 Nm. Τα 0-100 km/h ολοκληρώνονται σε λιγότερο από 3 sec, η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 350 km/h ενώ η παραγωγή θα περιοριστεί σε 375 αυτοκίνητα με το καθένα να στοιχίζει δίχως τους φόρους 1.025.545€.

Ντιζάιν, η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!