NEA

Lamborghini Egoista, περισσότερες φωτογραφίες [upd]

Lamborghini-Egoista_Concept_2013_1000 (9)

Η ιταλική φίρμα φυσά και το τελευταίο κεράκι της 5oης επέτειού της με ένα ακόμη φαντεζί πρωτότυπο μοντέλο…

Lamborghini Egoista (2)Διανύοντας ίσως την καλύτερη περίοδο στην ιστορία της η Lamborghini έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη concept car το οποίο ονομάζεται Egoista και έχει σχεδιαστεί από τον γνωστό σχεδιαστή Walter de Silva.

Το Egoista παρουσιάστηκε από τον Stephan Winkelmann, ο διευθυντής της Lamborghini, σε επίσημο δείπνο που έγινε προς τιμή της ολοκλήρωσης των 350 Lamborghini που διέσχισαν σε μία εβδομάδα την Ιταλία  διασχίζονται την Ιταλία.

Τι οδηγεί η αστυνομία του Dubai;

Έστω και αν το έχουν παρακάνει, για ακόμη μία φορά πηγή έμπνευσης αποτελεί ένα μαχητικό, αυτή τη φορά ελικόπτερο Apache. Το one-off πρωτότυπο είναι μονοθέσιο και τα κύριο χαρακτηριστικό του είναι το εξαιρετικό μικρό απόβαρο χάρη στην εκτενή χρήση ανθρακονήματος ενώ για ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση κιλών η καλύπτρα του κόκπιτ μπορεί να αφαιρεθεί.

Στα ελάχιστα στοιχεία που έχουν ανακοινωθεί αναφέρεται πως χρησιμοποιείται ο δεδομένες V10 κινητήρας 5,2 lt και πιθανώς να πρόκειται για το ίδιο αναβαθμισμένο μοτέρ με της Veneno.

Ντιζάιν, η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!