NEA

Lamborghini, τι ήχο βγάζει ο V12 της Veneno;

Lambo-Veneno-4[14]

Επειδή αυτή την πίσω όψη αποκλείεται να την συναντήσετε κάπου τουλάχιστον ας την απολαύσουμε στο σχετικό βίντεο!

Την παράσταση στο φετινό σαλόνι της Γενεύης έκλεψαν τα τρία supercars (P1, LaFerrari, Veneno) αλλά κατά πολλούς αυτό που κατάφερε να τραβήξει περισσότερο το ενδιαφέρον ήταν η Veneno. Και αυτό διότι το ιταλικό υπεραυτοκίνητο θα παραχθεί σε μόλις 3 κομμάτια με το καθένα να έχει προπωληθεί και να κοστίζει 3 εκ. ευρώ.

Στο βίντεο θα δείτε την γκρίζα Veneno που παρουσιάστηκε στο κοινό της ελβετικής έκθεσης και θα παραμείνει στην ιδιοκτησία της Lamborghini. Βάλτε ήχο και ακούστε το βρυχηθμό του V12, πάρτε μια εικόνα από το εσωτερικό αλλά όπως θα δείτε και από τον τρόπο που ανοιγοκλείνουν οι πόρτες υπάρχουν ακόμη θεματάκια. Επίσης, δείτε πόσο δύσκολα μπορεί να ανέβει σε μια ράμπα το ιταλικό supercar όπως είχαμε δει και την Sesto Elemento.

Υπενθυμίζεται πως κάθε μία από τις τρεις Veneno που θα παραδοθούν σε περίπου ένα χρόνο στους ιδιοκτήτες τους θα έχουν τα χρώματα της ιταλικής σημαίας (πράσινο, λευκό, κόκκινο). Αυτό θα πει πατριωτισμός! Και μην ξεχάσετε… ο ήχος τέρμα!

Supercars, από την Αραβία μέχρι το Μεξικό!

Thanks carscoops.com

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!