ΑΓΩΝΕΣ

H Honda επιστρέφει στην Formula 1!

Honda_McLaren_Senna

Σήμερα. 16 Μαΐου, η ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε την απόφασή της να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της F1 από την σεζόν του 2015…

Honda F1 racing teamΗ επιστροφή της Honda στην F1 θα γίνει με την υποστήριξη της βρετανικής ομάδας McLaren. Η ιαπωνική εταιρία θα έχει τον πρώτο λόγο στην εξέλιξη, κατασκευή και παροχή των κινητήρων, των συστημάτων ανάκτησης ενέργειας και λοιπών εξαρτημάτων καθώς και των πλήρη έλεγχο της νέας ομάδας «McLaren-Honda».

Renault F1 2014, ο νέος τούρμπο V6!

«Οι νέοι κανονισμοί με τους νέους κινητήρες με σημαντικά περιβαλλοντικά οφέλη μας εμπνέουν για περαιτέρω εξέλιξη των τεχνολογιών μας» δήλωσε ο Takanobu Ito, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Honda Motor. «Η Honda και η McLaren είναι ονόματα συνδεδεμένα με επιτυχίες στην Formula One» είπε μεταξύ άλλων ο Martin Whitmarsh, ο CEO της McLaren, ενώ ο Bernie Ecclestone δήλωσε πως «είναι μεγάλη μου χαρά που βλέπω την Honda να επιστρέφει στο πρωτάθλημα».

Η ιστορία της Honda στην F1:
1964 – 1968: Πλήρη συμμετοχή ως Honda με κινητήρες και σασί.
1983 – 1992: Συμμετοχή ως προμηθευτής κινητήρων (κατάκτηση πρωταθλημάτων οδηγών και κατασκευαστών για τέσσερις συνεχείς χρονιές, από το 1988 έως 1991)
2000 – 2005: Συμμετοχή ως προμηθευτής κινητήρων και συμμετοχή στην εξέλιξη του σασι
2006 – 2008: Πλήρη συμμετοχή ως Honda με κινητήρες και σασί.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!