NEA

BMW, πως θα είναι η νέα Μ3;

BMW-M3-2014-first-photo (2)

Ένα από τα πιο hot μοντέλα ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα πριν το τέλος του χρόνου και να κυκλοφορήσει στους ευρωπαϊκούς δρόμους αρχές 2014…

BMW-M3-2014-first-photo (1)Ένα από τα πιο ποθητά πισωκίνητα μοντέλα για τους μυημένους στην γρήγορη οδήγηση, είναι η Μ3 η οποία μετά το ντεμπούτο της (τον Σεπτέμβριο στην Φρανκφούρτη ή το Νοέμβριο στο Λος Άντζελες) για να κυκλοφορήσει αρχές 2014 στην ευρωπαϊκή αγορά. Αν και ελαφρώς μεγαλύτερη σε διαστάσεις από την M3 E92, η νέα Μ3 αναμένεται ελαφρύτερη έως 100 kg χάρη στην χρήση ανθρανημάτινης οροφής, αλουμινένιου καπό, τα συνθετικά φτερά και γενικότερα ελαφρών σε βάρος υλικών.

BMW, θέλει M8 με 650 ίππους!

Κάτω από το καπό θα υπάρχει ο 3λιτρος 6κύλινδρος σε σειρά διπλά υπερτροφοδοτούμενος TwinPower που θα αντικαταστήσει τον ατμοσφαιρικό V8 των 4,4 lt. Θα συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή το διπλοσύμπλεκτο 7άρι ενώ αργότερα μπορεί να ακολουθήσει και το 8άρι της ZF, σύμφωνα με πληροφορίες του βρετανικού περιοδικού Auto Express. H ισχύς θα φτάνει περίπου τους +450 PS ενώ η ροπή τα 550 Nm.

BMW X4, περισσότερες φωτογραφίες!

Η νέα M3 θα είναι η ισχυρότερη αλλά και ταχύτερη όλων των εποχών ενώ για τα 0-100 km/h εκτιμάται πως θα πετυχαίνονται σε λιγότερο από 4,5 sec (η τωρινή τα έχει σε 4,8). Στα όπλα της νέας Μ3 θα περιλαμβάνονται το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό M, το παραμετροποιημένο από τον οδηγό σύστημα ευστάθειας, το σύστημα ενεργού σασί με τρία προγράμματα (όπως στις Μ5 και Μ6) κ.α. Υπενθυμίζεται πως η κουπέ εκδοχή θα είναι η M4 ενώ η M4 Cabriolet αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της σε τέλη 2014.

Πηγή: autoexpress.co.uk

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!