ΑΓΩΝΕΣ

GP Μονακό, υπόθεση για έναν!

2013 Monaco Grand Prix Merc (3)

Κυριαρχώντας σε όλη την αγωνιστική διάρκεια του τριημέρου o Nico Rosberg γιόρτασε την πρώτη του νίκη στο Πριγκιπάτο…

2013 Monaco Grand Prix Merc (2)Για την ακρίβεια αυτή ήταν η πρώτη φετινή νίκη για τον οδηγό της Mercedes και η δεύτερη στην καριέρα του με αποτέλεσμα ο νεαρός Γερμανός να αναρριχηθεί στην 6η θέση της γενικής κατάταξης. Το βάθρο συμπλήρωσαν οι δύο Red Bull με το Sebastian Vettel στην 2η θέση και τον Mark Webber στην 3η θέση. Την υπόλοιπη βαθμολογούμενη 10άδα συμπληρώνουν με την σειρά οι Lewis Hamilton, Adrian Sutil, Jenson Button, Fernando Alonso, Jean-Eric Vergne, Paul di Resta και Kimi Raikkonen.

2013 Monaco Grand Prix Merc (13)Γενικότερα ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από αρκετά επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα την είσοδο του safety car (όταν ο Felipe Massa χτύπησε με ταχύτητα στην μπαριέρα και αργότερα στον 63o γύρο λόγω σύγκρουσης των Grosjean Ricciardo) με αποκορύφωμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα, νωρίτερα στον 46o γύρο, μετά την σφοδρή σύγκρουση του Maldonado με τον Chilton. Μεγάλος άτυχος ήταν ο Raikkonen που άξιζε κάτι παραπάνω αλλά στάθηκε άτυχος μετά από επαφή με τον Perez αναγκάζοντας τον να μπει στα pit για αντικατάσταση ελαστικών.

Η F1 αποχαιρετά για λίγο την Ευρώπη στις 7-9 Ιουνίου μιας και το αγωνιστικό τριήμερο ταξιδεύει για τον Καναδά. Μέχρι τότε εδώ μπορείτε να δείτε την βαθμολογία στο πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!