NEA

BMW, ανανέωση για την X5!

BMW-X5-2014 (1)

Μερικούς μήνες πριν την επίσημη παρουσίαση της στην έκθεση της Φρανκφούρτης, το κορυφαίο SUV της εταιρίας περνά από ένα διακριτικό facelift…

Τα πρώτα στοιχεία και φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα η BMW για την διακριτικά ανανεωμένη X5 η οποία από πλευράς διαστάσεων παραμένει αμετάβλητη καθώς διατήρησε το ίδιο μεταξόνιο ενώ το μήκος της διαφοροποιήθηκε ελάχιστα. Αισθητικά οι αλλαγές συμβαδίζουν με το νέο στιλ της εταιρίας με αποτέλεσμα στο εμπρός μέρος οι προβολείς να εκτείνονται μέχρι την μάσκα -όπως συμβαίνει και στη νέα σειρά 3 και την πιο πρόσφατη Χ3- ενώ επανασχεδιασμένα είναι και τα πίσω φωτιστικά σώματα.

BMW X4, περισσότερες φωτογραφίες!

Εις τα ενδότερα εξακολουθεί να κυριαρχεί η αίσθηση της πολυτέλειας ενώ η θέση οδήγησης είναι λίγο ψηλότερη για καλύτερη περιμετρική ορατότητα σε αντίθεση με το ελαφρώς χαμηλότερο ταμπλό που έχει σημειακές αλλαγές. Στον προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχει και 3η σειρά καθισμάτων ενώ η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ έχει αυξηθεί προσφέροντας από 650 lt έως 1.870 lt (με τα καθίσματα «πεσμένα»).

Mercedes-Benz, οι πρώτες φωτογραφίες της GLA!

Από πλευράς κινητήρων, η σημαντικότερη αναβάθμιση αφορά στη νέα έκδοση Χ5 25dη οποία εξοπλίζεται με τετρακύλινδρο δίλιτρο ντίζελ κινητήρα που αποδίδει 218 PS και 400 Nm ροπής. Η εν λόγω κίνηση θα είναι και πισωκίνητη, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην πορεία της X5 ενώ προς τα τέλη του χρόνου θα είναι διαθέσιμες οι εκδόσεις X5 40d (ντίζελ 3.000 cc με 313 PS) και X5 35i (βενζινοκίνητη 3.000 cc με 306 PS και 400 Nm).

Το Twin-Scroll και η υπόλοιπη παρέα…

Νωρίτερα το φθινόπωρο θα είναι διαθέσιμη η κορυφαία έκδοση V8 4.4 (με διπλά turbo, με 450 PS και 650 Nm), η τρίλιτρη ντίζελ (με τους 258 PS) και η επίσης τρίλιτρη με το τριπλό τούρμπο (με 381 PS και 750 Nm ροπής). H διαθεσιμότητα της νέας X5 στην Γερμανία θα ξεκινήσει το Νοέμβριο και η ενδιαφέρουσα για την Ελλάδα X5 25d θα κοστίζει από 52.100€ ευρώ στην έκδοση 2×4 και από 54.600€ στην έκδοση 4×4.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!