NEA

Mercedes-Benz, οι πρώτες φωτογραφίες της GLA!

Mercedes-GLA-Concept (1)

Μερικές ώρες μετά τα πρώτο σκίτσο που δημοσίευσε η γερμανική εταιρία, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν και οι πρώτες φωτογραφίες της πρωτότυπης GLA…

Τον αντίπαλο του Audi Q3 και της συναφούς παρέας (BMW X1, Volvo XC60, Range Rover Evoque) πρόκειται να παρουσιάσει σε παγκόσμια πρεμιέρα η Mercedes-Benz στην έκθεση της Σαγκάης (20-29 Απριλίου). Πρόκειται για την πρωτότυπη GLA η οποία βασίζεται στη νέα πλατφόρμας MFA (που χρησιμοποιείται ήδη στις B-Class και A-C lass έως τη νεοφερμένη CLA) και το αμάξωμα φτάνει σε μήκος τα 4,38 m.

Το νέο SUV της Mercedes θα έχει τοποθετημένους τους κινητήρες κατά τον εγκάρσιο άξονα και κίνηση θα μεταφέρεται στους εμπρός ή τους τέσσερις τροχούς (ανάλογα με την έκδοση). Η γκάμα των κινητήρων θα ξεκινά από τις υπερτροφοδοτούμενες εκδόσεις 1.6 με 122 ή 156 PS μέχρι και την δίλιτρη με 211 PS ενώ στην κορυφή θα στέκεται η AMG με περίπου 330 PS (κάτι λιγοτερο από την A 45 AMG).

Επίσης, θα υπάρχουν και δύο πετρελαιοκίνητες εκδόσεις, η 1.8 με 110 ή 136 PS και η 2.2 με 170 PS. Στάνταρ θα είναι το μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ενώ προαιρετικά θα υπάρχει και το διπλοσύμπλεκτο με επτά σχέσεις. Εδώ να πούμε πως πρόκειται για την πρωτότυπη εκδοχή της GLA καθώς η έκδοση παραγωγής θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο στην Φρανκφούρτη με μικρές διαφορές από το concept  που βλέπετε στις οθόνες σας.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!