NEA

Volvo Art Session με ένα XC60 σε ρόλο καμβά!

VOLVO-ART-SESSION-1

Τα αυτοκίνητα στην τέχνη δεν είναι κάτι καινούργιο, καθώς στο παρελθόν έχουν υπάρξει διάφορα έργα, με πιο γνωστά τα BMW Art Cars.

Βέβαια εδώ μιλάμε για μόνιμα έργα τέχνης, ενώ στην περίπτωση του Volvo Art Session που διοργανώθηκε πριν μερικές μέρες στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Ζυρίχης οι καλλιτέχνες ενσωμάτωναν με όποια τεχνική προτιμούσαν -βαφή, σπρεί κ.λπ.- ένα Volvo XC60 (αν αναρωτιέστε ήταν το ανανεωμένο) σε ένα έργο που υλοποιούσαν εκείνη τη στιγμή. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ακολουθούσε άλλος καλλιτέχνης την ίδια διαδικασία για τη δική του έμπνευση και πάντα με το Volvo XC60 στο επίκεντρο. Εμείς σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες από τις δημιουργίες του Art Session.

Με τη συνεργασία του carzine.gr

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!