NEA

Πρώτη επίσημη για το νέο Honda Jazz!

new official honda jazz 2014 (1)

Το νέο Jazz θα πωλείται στην Ιαπωνία από τον Σεπτέμβριο καθώς ένα πλήρες σετ φωτογραφιών κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο…

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει προ ημερών, το νέο Jazz με την φρέσκια εμφάνιση που παραπέμπει ευθέως στο Insight, θα πωλείται σε μερικές εβδομάδες στην Ιαπωνία για να φτάσει στην Ευρώπη από το νέο έτος.

Ανάμεσα στα νέα στοιχεία περιλαμβάνεται η αναφορά για νέα υβριδική έκδοση με μεγαλύτερο τετρακύλινδρο κινητήρα 1,5 lt σε κύκλο Atkinson που θα συνδυάζεται με ισχυρότερο ηλεκτροκινητήρα. Για την ώρα δεν διευκρινίζεται η ισχύς αλλά είναι γνωστό πως οι μπαταρίες θα είναι λιθίου-ιόντων και την μετάδοση θα αναλαμβάνει κιβώτιο με 7 σχέσεις και διπλό συμπλέκτη.

Αυτό μαρτυρά την πρώτη ιαπωνική εταιρία που ασπάζεται τα διπλοσύμπλεκτα κιβώτια (έχει φορεθεί και σε μοτοσικλέτα της Honda) αντί των δημοφιλών στην Ιαπωνία τύπου CVT ενώ το νέο Jazz Hybrid θα διαθέτει τρία προγράμματα κίνησης (EV, Hybrid, Engine) με μέση τυποποιημένη κατανάλωση 2,7 lt/100 km (σε αυτό προφανώς βοηθά η αμιγώς ηλεκτροκίνηση). Για περισσότερα μείνετε δικτυωμένοι στο caroto.gr.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!