NEA

Διαρροή για το BMW i3!

BMW-i3-production-leaked (2)

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του i3 που διέρρευσαν από ολλανδικό blog και κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Το πολυαναμενόμενο i3 θα παρουσιαστεί επισήμως την επόμενη εβδομάδα και κατά πολλούς αποτελεί τον πρέσβη μίας νέας γενιάς ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Πριν από μερικές μέρες είχαμε γράψει για τις τιμές πώλησής του ενώ προηγουμένως είχαμε αναφερθεί σε σχετικό άρθρο με το i8.

Τώρα, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν  αρκετές φωτογραφίες χαμηλής ανάλυσης που δείχνουν την όψη του πρώτου ηλεκτρικού BMW μαζικής κατανάλωσης που θα πωλείται τέλη του έτους στην Ευρώπη. Μάλιστα, στην χώρα μας το περιμένουμε το Νοέμβριο με άγνωστη για την ώρα τιμή πώλησης.

Εδώ να πούμε πως στην Βρετανία κοστίζει £25.680 μετά από πριμοδότηση £5.000 από το κράτος. Εδώ κάτι τέτοιο ακούγεται απίθανο όταν σχεδιάζονται φοροεισπρακτικά μέτρα με το… μήνα! Για την ώρα απολαύστε το σετ με τις φωτογραφίες ενώ προσεχώς θα υπάρξει σχετικά τεχνική ανάλυση.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!