NEA

Εκπληκτικό βίντεο από την Honda για τον Senna!

honda video suzuka ayrton senna

Με φωτιστικά και ηχητικά εφέ η ιαπωνική εταιρία αναπαριστά το ρεκόρ του αείμνηστου Senna στην πίστα της Suzuka!

Σχεδόν 19 χρόνια μετά το αντίο του Βραζιλιάνου στην Imola, η Honda δημιούργησε κάτι ειδικό χρησιμοποιώντας την πίστα της Suzuka η οποία στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει δεκάδες Grand Prix της F1.

Το βίντεο της ιαπωνικής εταιρίας μας υπενθυμίζει πως η Honda με την ομάδα της Marlboro-McLaren ήταν από τους πρώτους που χρησιμοποίησε τηλεμετρία στην F1 την δεκαετία του 1980 ενώ το 1989 με την βοήθεια της τηλεμετρίας και του Senna (που συμμετείχε στην εξέλιξη του NSX) σημειώθηκε ρεκόρ πίστας.

Με στόχο να αναβιώσουν το ρεκόρ εκείνης της εποχής, ειδικοί τοποθέτησαν ηχεία και φωτιστικά κατά μήκος της πίστας συγχρονίζοντας τα με εκπληκτικό τρόπο βάσει των δεδομένων από την τηλεμετρία χρονομετρημένου γύρου του 24χρονου τότε Senna. Δεν έχετε παρά να δείτε το βίντεο…

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!