NEA

«Φτηνότερη» McLaren P13 από το 2015!

Spy-Shots of Cars

Η βρετανική εταιρία εξελίσσει το 3ο της κατά σειρά μοντέλα που θα είναι πολύ φτηνότερο από την 12C, θα κοστίζει περίπου 125.000€ και θα το δούμε το 2015.

Spy-Shots of CarsΤα πράγματα για την McLaren προβλέπονται ευοίωνα και για αυτό η βρετανική εταιρία καταστρώνει τα σχέδια της με μία νέα σειρά πιο προσιτών μοντέλων. Όπως είναι το P13 που βλέπετε στις οθόνες σας το οποίο θα κάνει πρεμιέρα πιθανότατα το 2015 στο σαλόνι της Γενεύης και θα τοποθετείται κάτω από την 12C και την κορυφαία P1.

Με V8 μοτέρ χωρητικότητας 3,8 lt που θα αποδίδει κοντά στους 500 PS (ενδιαφέρον θα έχει η υπερτροφοδότηση μιας και δεν υπάρχει υβριδικό boost) στόχος της βρετανικής φίρμας είναι η Porsche 911, το Audi R8 και άλλα συναφή supercars ενώ σε σχέση με την P1 θα είναι πολύ πιο άνετη και χρηστική για καθημερινή χρήση. Έτσι, θα διαθέτει μεγαλύτερη και πιο άνετη καμπίνα για τους επιβάτες αλλά και για το χώρο αποσκευών.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!