NEA

Dainese, πρώτο τεστ για τον αερόσακο D-Air Street [vid]

dainese first real test adac

Δημοσιεύοντας ένα βίντεο η ιταλική εταιρία επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της για ενεργοποίηση του αερόσακου D-Air Street σε 45 msec!

Θυμάστε που είχαμε μιλήσει πριν από μερικές μέρες για την υβριδική επιγονατίδα και πολύ παλιότερα για τον αερόσακο για μοτοσικλετιστές; Πρόσφατα, η Dainese που έχει ξεκινήσει μακροχρόνια συνεργασία με την BMW Motorrad (διαβάστε εδώ για τη νέα R1200GS και για το σύστημα DDC) έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο crash test (πιστοποιημένο από την ADAC) σε πραγματικές συνθήκες αποδεικνύοντας την ταχύτητα με την οποία διογκώνεται ο αερόσακος μειώνοντας τις πιθανότητες ή το μέγεθος τραυματισμού.

Βέβαια, αυτό που μένει να μάθουμε και που θα δρομολογήσει την χρηστικότητα του νέου τύπου αερόσακου είναι το κόστος με το οποίο θα διατίθεται. Από την άλλη, εσείς τι άποψη έχετε, θα είναι αποτελεσματικός ή όχι ο αερόσακος της ιταλικής εταιρίας;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!