NEA

Ρεκόρ για UTV με άλμα 40 μέτρων!

XP1K RJ Anderson Mad Media

Τα εντυπωσιακά βίντεο της Gymkhana με τον Ken Block μπορεί να είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στο διαδίκτυο αλλά και το συγκεκριμένο off road δεν έχει να ζηλέψει και πολλά!

Το βίντεο που βλέπετε γυρίστηκε σε ένα παλιό χρυσορυχείο ανατολικά του Palm Springs (στη Καλιφόρνια) και για τις ανάγκες του χρησιμοποιήθηκαν κάμερες, φορεία, ελικόπτερα και διάφορα άλλα μέσα. Ακόμη και αν πίσω από το βολάν δεν βρίσκεται ο απίστευτος Ken Block, ο RJ Anderson δείχνει να τα καταφέρνει εξίσου περίφημα πραγματοποιώντας μάλιστα και παγκόσμιο ρεκόρ για UTV χάρη στο άλμα μήκους 40 μέτρων!

To άλμα έγινε με ένα Polaris RZR XP 1000 το οποίο εξοπλίζεται με δίχρονο μοτέρ αναβαθμισμένο -από 107- σε 190 PS ενώ ο RJ Anderson συμμετέχει σε σχετικούς εκτός δρόμου αγώνες. Το βίντεο αποτελεί μια σειρά επεισοδίων από τους αδελφούς Joshua και Matt Martelli με την εταιρεία παραγωγής Mad Media και σε συνεργασία με το UTVUnderground.com.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!