NEA

Galpin GTR1 με 1.000 άλογα!

Galpin-GTR1-1

Το Galpin GTR1 θα κατασκευαστεί από το 2014 σε μια μικρή σειρά παραγωγής από 6 έως 24 μονάδες και τιμή κοντά στο $1.000.000.

Το Galpin GTR1 είναι ένα σούπερ σπορ μοντέλο που παρουσίασε η μικρή αμερικάνικη εταιρεία Gaplin στο Pebble Beach και σύμφωνα με την οποία θα μπορούσε να είναι η σύγχρονη εκδοχή του Ford GT, αν η αμερικάνικη εταιρεία δεν είχε σταματήσει την εξέλιξή του.

Βάση λοιπόν του Galpin GTR1 δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το Ford GT, το αμάξωμα του οποίου εξελίχθηκε κι άλλο, με νέο εμπρός και πίσω μέρος καθώς και με φώτα LED, ενώ είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο βουρτσισμένο στο χέρι. Εναλλακτικά μπορεί να είναι από ανθρακόνημα. Το εσωτερικό προέρχεται κατά βάση από το Ford GT, έχει όμως καινούργιο πίνακα οργάνων καθώς και ηχοσύστημα, ενώ οι επενδύσεις είναι φουλ δέρμα ραμμένο στο χέρι.

Περισσότερες είναι οι αλλαγές στον κινητήρα, μιας και ο V8 των 5.400 cc έχει πλέον δύο μεγάλα turbo και όχι δύο kompressor όπως στη στάνταρ έκδοσή του, με αποτέλεσμα η απόδοσή του να φτάνει τους 1.038 PS και τα 1.000 Nm. Λογικά λοιπόν η τελική του GTR1 ξεπερνά τα 360 km/h, ενώ το «0-100» ολοκληρώνεται σε λιγότερα από 3 sec.

Με τη συνεργασία του carzine.gr

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!