NEA

Ανανέωση και για το Opel Insignia OPC!

Opel-Insignia_OPC_Sports_Tourer_2014_frankfurt (3)

Αναβάθμιση και για το ταχύτερο Insignia παραγωγής που αποδίδει 325 PS και θα κάνει πρεμιέρα –που αλλού;- στην έκθεση της Φρανκφούρτης μέσα Σεπτεμβρίου.

Το Insignia περνά από το πρώτο του facelift και η εν λόγω αναβάθμιση αφορά σε όλες τις εκδόσεις του, ακόμη και τις ισχυρότερες OPC. Υπενθυμίζεται πως ο V6 2.8 Turbo κινητήρας αποδίδει 325 PS με αποτέλεσμα το Insignia OPC να επιταχύνει σε 6,0 sec για τα «0-100» (σε 6,3 το OPC Sports Tourer) με την τελική να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h. Δίχως τον περιοριστή και με μηχανικό εξάρι κιβώτιο, η βελόνα του κοντέρ αγγίζει τα 270 km/h (265 km/h το OPC Sports Tourer).

Την μετάδοση στους τέσσερις τροχούς αναλαμβάνει ηλεκτροϋδραυλικός συμπλέκτης Haldex ενώ στον πίσω άξονα υπάρχει και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Η ανάρτηση FlexRide είναι και αυτή ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ενώ ο νέος αλγόριθμος του ESP κάνει πιο διακριτική την λειτουργία των ηλεκτρονικών σε ότι αφορά στη οδήγηση κοντά στο όριο. Όσον αφορά στις αισθητικές αλλαγές αυτές συντρέχουν με ότι ισχύει και στα πιο ταπεινά νέα Insignia με επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, προφυλακτήρες, κεντρική κονσόλα, πίνακα οργάνων κ.λπ.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!