NEA

Λανθάνουσα ανανέωση για τα Peugeot 5008 & 3008!

2014 Peugeot 5008 facelift (6)

Δύο από τα πιο κομψά MPV περνούν από την πρώτη τους επιδερμική ανανέωση με την γκάμα των κινητήρων να παραμένει ώς έχει…

Μαζί με τα 308, 308 R Concept και 208 Hybrid FΕ θα παρουσιαστεί και το φρεσκαρισμένο 5008. Σίγουρα, δεν πρόκειται για ένα μοντέλο που συναντάς συχνά στους ελληνικούς δρόμους αλλά χωρά αμφιβολία πως πρόκειται για ένα από τα πιο πρακτικά και κομψά για τα δεδομένα της κατηγορίας. Οι αλλαγές αφορούν κυρίως στον αισθητικό τομέα αφήνοντας ανέγγιχτη την γκάμα των κινητήρων που ξεκινά από την βενζινοκίνητη έκδοση 1.6 με 120 PS και την συμφέρουσα ντίζελ 1.6 HDi με 112 PS.

Στο ίδιο μήκος κύματος συμπνέει και η ανανέωση για το Peugeot 3008 όσο και για την υβριδική του έκδοση HYbrid4 ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε τις πρώτες φωτογραφίες.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!