NEA

KIA Niro, ανοίγει τα φτερά του!

Kia-Niro-Concept-1[2]

Το μικρό πρωτότυπο crossover της κορεατικής εταιρίας θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην έκθεση της Φρανκφούρτης…

Μετά την teaser φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει πριν από μέρες η KIA προχωρά στην πλήρη αποκάλυψη του concept car που τελικά ονομάζεται Niro. To πρωτότυπο KIA διατηρεί το βασικό περίγραμμα και τους κυβοειδείς προβολείς ομίχλης του που παραπέμπουν στα c’eed GT ενώ σήμα κατατεθέν είναι και η μάσκα με τους τριγωνικούς προβολείς με σώματα LED.

Παρά ταύτα το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στις -ανοιγόμενες σαν ψαλίδι- πόρτες ενώ θα υπάρχει και ένας ιδιαίτερος μηχανισμός ανοίγματός που η Κορεάτες θα αποκαλύψουν στη Φρανκφούρτη. Εδώ να πούμε πως το Niro αποτελεί μία προσέγγιση σε ένα μοντέλο παραγωγής που θα αντιμετωπίσει το Nissan Juke επιθυμώντας φυσικά την εμπορική επιτυχία του ιαπωνικού crossover. Μέχρι να γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία εικάζεται πως κάτω από το καπό θα υπάρχει ο νέος κινητήρας τούρμπο 1.6 GDi.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!