NEA

Ford Mustang, τα ξεχασμένα concept!

1966 Ford-Mustang_Mach_1_Concept (4)

Η Ford δίνει στην δημοσιότητα τα πρωτότυπο μοντέλα Mustang που δεν μπήκαν ποτέ στην παραγωγή!

Τον επόμενο χρόνο η Ford ετοιμάζεται για να γιορτάσει μισό αιώνα παρουσίας του εμβληματικού Mustang με ταυτόχρονο λανσάρισμα της νέας γενιάς. Μέχρι τότε η αμερικανική εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα μερικά από τα concept cars όπως τα φαντάζονταν οι σχεδιαστές και μηχανικοί ανά εποχή.

Αξιοσημείωτο είναι πως κανένα από αυτά δεν βγήκε ποτέ στην παραγωγή αλλά η Ford αποφάσισε να τα κοινοποιήσει για να δείξει πως θα μπορούσε να είναι ένα Mustang. Η παραγωγή του Ford Mustang ξεκίνησε το 1964 ενώ η κεντρική φωτογραφία του άρθρου αφορά στο Mustang Mach 1 Concept που θα προλόγιζε τις αναβαθμίσεις στο επόμενο μοντέλο.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!