NEA

Περισσότερες φωτογραφίες για την Jaguar C-X17 [upd]

Jaguar-C-X17-SUV-Concept-new-photos (1)

Αυτές είναι οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας με το επίσημο ντεμπούτο στην Φρανκφούρτη…

Όπως είχαμε γράψει πριν από μήνες η Jaguar σκοπεύει στην παραγωγή του πρώτου της crossover που μαζί με τη νέα XJ, την επερχόμενη XS και την ντελικάτη F-Type θα ενισχύσουν το ταμείο της εταιρίας  και γενικότερα του ινδικού ομίλου Tata στην οποία ανήκει. Οι φωτογραφίες αφορούν στο πρωτότυπο C-X17 το οποίο διατηρεί τη νέα σχεδιαστικά μάσκα της Jaguar -με τη μεγάλη εισαγωγή του αέρα- ενώ τοπ υπερυψωμένο αμάξωμα ταιριάζει περισσότερο σε ένα crossover και λιγότερο σε ένα μεγάλο SUV.

Στις νέες φωτογραφίες περιλαμβάνεται και μία στην οποία φαίνεται το ταμπλό με έντονα φουτουριστική άποψη και σχετικά απλό λειτουργικό στιλ. Το μοντέλο παραγωγής που θα ακολουθήσει σε περίπου ένα χρόνο θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα PLA (Premium Lightweight Architecture) που θα δούμε και στην XS. Περισσότερα στοιχεία με την επίσημη αποκάλυψη την Δευτέρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!