NEA

Jaguar, F-Type και σε κουπέ(;)

jaguar cx16

H Jaguar F-Type, που σημειώνει ήδη μεγάλη επιτυχία και θεωρείται τυπικά αλλά και ουσιαστικά η διάδοχος της θρυλικής E-Type, θα αποκτήσει μέσα στο 2014 και μια έκδοση coupe…

Jaguar-F-Type-Coupe-5Η κλειστή F-Type ακολουθεί την αισθητική του πρωτότυπου C-X 16, οπότε πέρα από εμπρός θα έχει και χαρακτηριστικό πίσω μέρος, μαζί βέβαια με την ιδιαίτερη γραμμή της οροφής.

Jaguar F-Type, ονειροπαγίδα!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η γκάμα των κινητήρων της θα περιλαμβάνει εκτός από τον V6 των 3.000 cc -διαθέσιμος σε δύο επίπεδα απόδοσης με 340 και 380 PS- και τον V8 των 5.000 cc με τον kompressor και τους 495 PS, και τον τετρακύλινδρο turbo των 2.000 cc και των 240 PS, που κινεί ήδη το Land Rover Evoque. Φυσικά η παρουσία και μόνο του συνόλου των 2.000 cc θα κάνει την καινούργια Jaguar F-Type Coupe πιο προσιτή ακόμα και σε αγορές σαν την ελληνική, καθώς το κόστος της θα κυμαίνεται γύρω στις 60.000 €.

Με τη συνεργασία του carzine.gr

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!