ΑΓΩΝΕΣ

GP Ιταλίας, πάει για το τέταρτο!

FORMULA 1 - Italian GP

Ο Sebastian Vettel πέρασε νικηφόρα και από την Monza με την Ferrari και τον Alonso να περιορίζεται στην δεύτερη θέση…

Με 6 νίκες σε 12 αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα ο Sebastian Vettel πανηγύρισε και στο Grand Prix της Ιταλίας αυξάνοντας την διαφορά του από τον εξαιρετικό Fernando Alonso που ακολούθησε στην 2η θέση αλλά ουσιαστικά δεν κατάφερε να απειλήσει την προπορευόμενη Red Bull. Έτσι, ο νεαρός Γερμανός αγώνα με αγώνα φαίνεται να εξασφαλίζει και να βρίσκεται πιο κοντά στον επόμενο τίτλο του ενώ η ομάδα της Red Bull έκανε το 1-3 με τον Mark Webber . Δύσκολη αποδείχτηκε η πίστα της Monza για τους Lewis Hamilton ενώ μεγάλη η απογοήτευση για τον Kimi Raikkonen που έχασε πολύτιμους βαθμούς και την 3η θέση στην γενική κατάταξη.

163502Εξαιρετική εκκίνηση των Ferrari απέναντι στις παγωμένες Red Bull με τον Massa να ξεπετάγεται πίσω από τον Vettel που φρενάρει με πανικό και τον Alonso να ακολουθεί. Η σφοδρή σύγκρουση κατά την εκκίνηση της Force India στοιχίζει τον αγώνα για τον Di Resta, ο Kimi Raikkonen χάνει αεροτομή του σε μία άλλη επαφή ενώ ο Alonso προσπερνά ριψοκίνδυνα αλλά με τόλμη τον Webber. Στην 4η θέση βρέθηκε ο Felipe Massa που παραχώρησε την θέση του κατά την διάρκεια του αγώνα στον Alonso ενώ αναμένεται η απόφαση της Ferrari για το αν ο Βραζιλιάνος θα παραμείνει στην Ferrari.

Συνοψίζοντας η βαθμολογούμενη 10άδα στο GP Ιταλίας φαίνεται στο παρακάτω πίνακα. Εδώ μπορείτε να δείτε την γενική κατάταξη στο πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών καθώς και το πρόγραμμα της F1 που το επόμενο GP θα γίνει στην μακρινή Σιγκαπούρη στις 22 Σεπτεμβρίου.

Θέση Οδηγός Ομάδες Βαθμοί
1 S Vettel (GER) Red Bull 25
2 F Alonso (ESP) Ferrari 18
3 M Webber (AUS) Red Bull 15
4 F Massa (BRA) Ferrari 12
5 N Hülkenberg (GER) Sauber 10
6 N Rosberg (GER) Mercedes 8
7 D Ricciardo (AUS) Toro Rosso 6
8 R Grosjean (FRA) Lotus 4
9 LC Hamilton (GBR) Mercedes 2
10 J Button (GBR) McLaren 1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!